Η ‘Αννα Κοντολέον είναι Professional Certified Coach από το πανεπιστήμιο του Kingstown, ενώ έχει και πτυχίο της Φιλοσοφικής Σχολής – Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.
Μιλάει 4 γλώσσες και έχει δουλέψει στο παρελθόν ως καθηγήτρια γαλλικών και επιχειρηματίας, ενώ εργάζεται με άτομα και επιχειρήσεις ως Life Coach για πάνω από 7 χρόνια.
Έχει λάβει τιμητική διάκριση για την δράση προς στην διάσωση των ζωών από την UNESCO, ενώ έχει μια τεράστια φιλανθρωπική δράση που αποτελεί για αυτήν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Έχει δύο κόρες που έκαναν την ζωή της ακόμα πιο όμορφη κι εκείνην ακόμα πιο σοφή.

Είναι παθιασμένη με την ζωή και τους ανθρώπους που δημιουργούν. Πιστεύει ότι η αλήθεια είναι μέσα μας και η αποστολή της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τον εαυτό τους, να αποκτήσουν εμπιστοσύνη και να βρουν μέσα τους, την κινητήρια δύναμη και την έμπνευση που θα απελευθερώσει την δημιουργικότητα τους.

Η Άννα διοργανώνει σεμινάρια, εργαστήρια και εκδηλώσεις για άτομα και ομάδες σε όλη την Ελλάδα. Οι πελάτες της είναι οπαδοί της υπέροχης διδασκαλίας της και του τρόπου ζωής που πρώτα η ίδια έβαλε σε εφαρμογή.

Η ζωή EINAI αυτό που ονειρευόμαστε !

Αξίες

Ο καθένας από εμάς έχει το δικό του αξιακό σύστημα το οποίο δεν έχει καμιά σχέση με την ηθική και είναι τόσο μοναδικό όσο και τα δαχτυλικά μας αποτυπώματα.

Ζούμε σε αρμονία όταν τιμούμε τις αξίες μας κάθε στιγμή. Σε αντίθετη περίπτωση έχουμε δυσαρμονία, τότε το κόστος είναι υψηλό.

Αρχίζεις μόνο να ανέχεσαι με το ζόρι και το να πουλάς τον εαυτό σου έχει σαν κόστος να ζεις μια ζωή που δεν σε γεμίζει.

Πεποιθήσεις

Οι πεποιθήσεις μας είναι οι απόλυτες αλήθειες μας χωρίς λογικές εξηγήσεις. Έτσι βλέπουμε ότι πιστεύουμε οτι είναι μπροστά μας επειδή ακριβώς το θέλουμε μπροστά μας για να επιβεβαιώσουμε αυτό που πιστεύουμε.

Περίπλοκο ;
Κι όμως αληθινό !

Οι άνθρωποι καθημερινά κάνουμε τα πάντα μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσουμε τις πεποιθήσεις μας.

Αν για παράδειγμα πιστεύουμε ότι οι οδηγοί ταξί είναι άνθρωποι περίεργοι είναι σίγουρο ότι πάντα θα συναντάμε τέτοιους τύπους που θα μας δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα μας.