Σεμινάριο Θεσσαλονίκης

Ελάτε να ζήσουμε όπως ονειρευτήκαμε!

Η νέα χρονιά ήρθε και μαζί της έφτασε η ώρα να γυρίσεις το βλέμμα μέσα σου και να δεις ακριβώς σε ποιο σημείο βρίσκεσαι, που θέλεις να φτάσεις, τι είναι αυτό που σε ενθουσιάζει και πόσα πράγματα θα ήθελες να αλλάξεις.

Αν λοιπόν ψάχνεις τα κατάλληλα εργαλεία για να πας παρακάτω, αν θέλεις να δεις πως αλλάζει η σκέψη σου από την μια στιγμή στην άλλη, έλα να παρακολουθήσεις το σεμινάριο “ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ” που θα σε ταρακουνήσει και θα σου δώσει το έναυσμα να τα αλλάξεις όλα !!!

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 4 δίωρα μαθήματα με θεωρία και βιωματικές ασκήσεις καθώς και την γνωστή πια μέθοδο  “Θήτα” που θα σε μάθει να οραματίζεσαι, να διαλογίζεσαι και να προσεύχεσαι πιο βαθιά ώστε να πετυχαίνεις γρηγορότερα τους στόχους σου.

"Είμαι η Άννα Κοντολέων και είμαι παθιασμένη με την ζωή και τους ανθρώπους ! Όλοι είμαστε πλάσματα γεμάτα ταλέντα, χαρίσματα και ικανότητες που πρέπει να ανακαλύψουμε για να αλλάξουμε την ζωή μας. Μπορούμε να γίνουμε αυτό που θέλουμε ... χρειαζόμαστε απλώς ενθουσιασμό και ένα σχέδιο δράσης ! Ελάτε μαζί μου !"

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση Πατριάρχου Διονυσίου 3, στο 2ο Όροφο, τις παρακάτω Δευτέρες :

  • 11/02
  • 18/02
  • 25/02
  • 4/03

Ώρα : 18:30 – 20:30

Για να κλείσετε θέση δηλώστε συμμετοχή σ' αυτή τη φόρμα ή με sms στο τηλέφωνο 6944460172 .
Κόστος συμμετοχής των τεσσάρων συνεδριών : 100€

Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα επικοινωνίας συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητο σας, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.