Μέθοδος “theta” healing

 

Vianna Stibal ονομάζεται η γυναίκα που έφερε πάνω στη γη την εκπληκτική μέθοδο “theta”.

Τι είναι η μέθοδος “theta” ?

Πρόκειται για μια μέθοδο θεραπείας, αυτοθεραπείας, οραματισμού και υλοποίησης που βοηθά τους ανθρώπους να γιατρευτούν, να υλοποιήσουν τς όνειρα τους αλλά και να διορθώσουν περιοριστικές πεποιθήσεις που βρίσκονται από την παιδική ηλικία στο υποσυνείδητο και δημιουργούν εμπόδια στο να ζήσει κανείς τη ζωή που ονειρεύεται.

Βασική προϋπόθεση

Βασική προϋπόθεση για να λειτουργήσει η μέθοδος αυτή είναι η βαθιά πίστη στον Πανάγαθο Δημιουργό των Πάντων και η αγάπη χωρίς όρους ή ανιδιοτελής αγάπη.
Επίσης επειδή βασίζεται απόλυτα στην ανθρώπινη βούληση και επιλογή, δεν γίνεται τίποτα χωρίς την συγκατάθεση του πελάτη ούτε μπορεί κάποιος να ζητήσει υλοποίηση που αφορά τρίτο άτομο.

Η διαδικασία

Η διαδικασία του οραματισμού και η άνοδος στο έβδομο επίπεδο είναι απλούστατη και θέλει μόνο ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση.
Με του βοήθεια του δασκάλου-οδηγού ο πελάτης ανεβαίνει στο έβδομο επίπεδο της ύπαρξης εκεί που βρίσκεται ο Πανάγαθος Δημιουργός των Πάντων και το Θεϊκό κομμάτι του καθενός μας. Ο εγκέφαλος βρίσκεται στα κύματα Θήτα (δηλαδή στην ίδια κατάσταση που βρισκόμαστε λίγο πριν μας πάρει ο ύπνος ) και λειτουργεί άνετα μέσα από το υποσυνείδητο.

Τα πλεονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής είναι άπειρα :
– μπορεί να την ακολουθήσει ο καθένας αφού δεν υπάρχουν προϋποθέσεις ούτε μορφωτικές ούτε κατανόησης, ούτε καν θρησκευτικές.
– μέσα σε ελάχιστα λεπτά περιοριστικές πεποιθήσεις, φόβοι, όρκοι εξαφανίζονται εμφανώς αφού γίνεται επιτόπου μυϊκός έλεγχος και αποδεικνύεται.
– ενσταλάσσονται θετικά συναισθήματα και ενδυναμώνονται τα άτομα.
– η προσευχή γίνεται πιο άμεση
– υλοποιούνται όνειρα και θέλω
– απόλυτη γαλήνη και ηρεμία διαπερνά τους πελάτες

Ελάτε μαζί μου να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και ζήσουμε την ζωή που όλοι ονειρευόμαστε !

Κατηγορία: